Weboldal címe
Weboldal alcíme
Fejléc cím szövege
Lorem ipsum

   Rohamléptekben fejlődik az orvostudomány és mégis egyre több a beteg ember.     Itt valami nincs rendben.


Ez a szomorú tény generálta azt a döntést, hogy meg kell ismertetni az emberekkel azt a lehetőséget, ami visszafordítja ezt a folyamatot. Ennek okán született meg az elhatározás, hogy segítünk újra éleszteni a mindenkiben ott szunnyadó öngyógyító képességét, amit tökéletesen sikerült hibernálni az elmúlt évszázadok szellemiségével. Ezért megalkottuk ezt:

Az öngyógyító képességek felélesztése és

helyes életmód kialakítása

 védikus és buddhista tanítások által


A testem nem én vagyok, semmim sincsen, így a betegség sem az enyém. Egy múlandó, feltételekhez kötött állapot, amit én teremtettem korábbi, szándékos és tudatos cselekedeteim által. A betegséget én hoztam létre, én tartom fent és megszüntetni is csak én tudom. Ahogy felépítettem, úgy le is tudom bontani. A végleges gyógyulás egyetlen módja a tanítások általi szellemi fejlődés, ami megismertet önmagammal és az úttal, ami kivezet a betegségből. Megtanulom felismerni, hogy hol rontottam el, megtanulom kijavítani a hibáimat és megtanulom, hogy a jövőben miként kerüljem el a betegségekhez vezető utakat. Meg tudom tenni, mert bármire képes vagyok. Képes vagyok? Én? Egyébként meg.......készen állok egyáltalán arra, hogy megszabaduljak a betegségemtől?

​A fenti sorok a tanfolyam elméleti megközelítését szolgálják, amelyek nagyvonalakban megadják azokat az alapokat, amelyek mentén a kurzus halad. Ahhoz, hogy a betegség megszüntethető legyen tisztában kell lenni a kialakulásának okaival. Ehhez tudatában kell lenni annak, hogy milyen gondolatok és cselekedetek hozták létre az okokat. Ehhez viszont azt kell tudni, hogy miért jöttek létre azok a gondolatok és azok a cselekedetek, hogy miért ezek a gondolatok és cselekedetek jöttek létre. Ki vagy mi az, ami vagy aki ezeket generálja? Miért olyan az a valaki vagy valami? Mitől lett olyan az a valaki vagy valami? Amiből lett az hogyan jött létre? És mind ezeknek mi az ős oka? A teljes megértéshez szükséges válaszok ott vannak a Védákban és ott vannak a Buddha tanításaiban. Pontos, kristálytiszta tények és magyarázatok, amelyekkel megismerkedik a tanítvány a tanfolyam során. Magyarázatokat kap és megértést szerez önmagáról, önmaga mentális és fizikai szintű működéséről. Megtanulja az egészséges állapotának fenntartásához szükséges feltételek megteremtését és a kibillent egyensúlyának visszaállításához szükséges tennivalókat. Megérti önmaga és a környezetében lévők működését, ezáltal képessé válik konfliktusmentesen kezelni a generálódó interakciókat. Röviden, tudomást szerez önmagáról és a Világról végre, hogy egészségesen tudjon még jó hosszú ideig élni. A képzésen való részvétel nem igényel semmiféle előképzettséget, spirituális vagy vallási elkötelezettséget. Semmi mást nem kell tenni csak nyitottá és befogadóvá válni az eddig még ismeretlen információk felé és meghozni a döntést arról, hogy szükség van a változásra, ami új mederbe tereli az életet. Nem mellesleg az sem hátrány, ha ellátogatsz hozzánk ezekért az ismeretekért.

Hahóóó....öngyógyító képesség, ÉBRESZTŐ !!!


A Tanfolyam részletes anyaga kidolgozás alatt van.