Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Lorem ipsum

Szenzációs felfedezés!

Megtaláltam a női mellben keletkező csomók, ciszták majd ezek folyományaként keletkező daganatok kórokozóját és ellenszerét. Ez is, mint minden zseniális dolog mindig is itt volt az orrunk előtt. Hihetetlen. A tüneteket kiváltó okokat és a tünetek megszüntetéséhez szükséges anyaghalmaz a következő néven ismert: Masculus. Ismertebb elnevezése: FÉRFI. Hatásmechanizmusait tekintve önmagában hordozza az ártó és a gyógyító aspektusait is a betegségeknek. Érdekes továbbá, hogy a hiánya és a többlete is képes betegséget generálni, ezért alaposan meg kell ismerni a működési elveit. Alapvetően akkor tudja kifejteni egészségromboló vagy javító hatását, ha a nő közelében van. Viszont vannak esetek, amikor a Férfi teljes hiánya képes tüneteket produkálni a női testben. Tekintve, hogy - különleges módon – potenciálisan ötvözi magában mind a két lehetőséget - nevezetesen az ártó és a gyógyító energiákat -, ezért mindennapos használata különleges szakértelmet és odafigyelést igényel a használójától. Működése alapvetően egyszerű, de a megfelelő ismeretek hiányában nem fogja produkálni a kívánt javító hatásokat és ilyenkor az ellenirányú megnyilvánulások kerülnek előtérbe.

Tudvalevő, hogy a mell a női érzékenység, a finom érzelmi rezgések mutatója és ebbe sok minden belefér, túl sok. Ennek okán finom indikátora a nőt körülvevő lelki világnak. Az emberi test sokat kibír, bár nagyon szűk határokon belül működik optimálisan és van az a pillanat, amikor tünet vagy fájdalom formájában a viselője tudtára adja, hogy valami nincsen rendben a vezérléssel, azaz a helyes működés feltételei eltérnek a gyári beállításoktól. Nyilván, amíg nincsen tünet, addig nem tulajdonítunk különösebb figyelmet a testnek, azaz a megelőzés nem erős oldala társadalmunknak. Sajnos soha nem is volt az, de bízzunk benne, hogy ez lassan megváltozik, és nem azért fordulunk majd a terapeutához segítségért, hogy visszaállíthassuk a kibillent állapotot, hanem azért megyünk tanácsért, hogy megtarthassuk a fennálló egyensúlyt.

Mikor van egy nő egyensúlyban? Amikor nő, amikor anya, amikor társ. Amikor tudatában van a női misztériumának és kvalitásainak. Mikor nincs egy nő egyensúlyban? Amikor nem nő, amikor nem anya, amikor nem társ. Amikor nem nőként működik, hanem férfiként, amikor nem anya, vagy nem csak anya, hanem apa is, amikor nem társ, hanem szolga, eszköz, élvezeti cikk, megtűrt személy. Ezek azok az állapotok, amelyek a nő kibillent állapotait előidézhetik. Itt persze az aberrációktól mentes és normál női esetekről van szó, amelyek mellőznek minden szélsőséges és kifordult állapotot.

Hogyan okozhat egy férfi betegséget a nőnek?

Sehogy. A betegségeit mindenki saját magának intézi el. A férfi maximum, hajlamosító tényező lehet és bűnbak a nő betegségeinek kialakulásában. Azok, akik nem rendelkeznek kellő ismerettel annak tekintetében, hogy valójában szellemi lények és a létezésük minősége a tudatuk tisztaságának a függvénye, ők előszeretettel tüntetik fel a férfit minden bajuk ős okának, forrásának, létrehozójának és fenntartójának megfeledkezve arról az aprócska tényről, hogy minden – még egyszer mondom – minden körülöttük és bennük létrejövő helyzet vagy velük megtörténő esemény kizárólagos felelősei ők saját maguk és senki más, pont. Ugyanezek a nők azok is, akik minden örömük és boldogságuk egyetlen és megkérdőjelezhetetlen, kizárólagos forrásának is a férfit jelölik meg nem tudván, hogy minden örömük és boldogságuk, ugyanakkor minden szenvedésük és kínlódásuk létrehozója is ugyan az a személy. Ők saját maguk. Íme, a FÉRFI. Ártalom és gyógyír, azaz kettő az egyben. Hogy mikor és hogy melyik aspektus lesz a domináns, az kizárólag a női oldaltól függ.

Hogyan okozhat egy férfi betegséget a nőnek?

Sehogy. A betegségeit továbbra is mindenki, saját magának intézi el. Párosan szép az élet – tartja a mondás -, így szinte mindenki belebonyolódik egy-két-három-négy-öt-sok párkapcsolatba az élete során. Mivel, kevés ember vállalja fel önmagát, azaz a megnyilvánulásainak döntő többségében többnek akar látszani, mint ami valójában, így az a kép, amit vetít magáról, félrevezeti azt, akinek a műsor készült. Ez természetesen igaz mind a női, mind a férfi oldalra egyaránt. Az ilyen valótlan alapokra épített kapcsolatokban hamar eljön az igazság pillanata, amikor kiderül, hogy a szeretett nő valójában utálja a focit, sőt még a labdát is, amióta az iskola udvarán rálépett egyre hetedikben és egy 3.8 pontos flikk-flakk bemutatásával, amit fejjel tompított a salakon, porig alázta magát az éppen ott sétáló nyolcadikos fiúk előtt. Az hogy a focipálya mellett botlott élete szerelmébe csak annak köszönhető, hogy a hárfa koncerthez vezető út pont a stadion mellett vezetett el és a nagyon szimpatikus srác a suliból „Csak nem a meccsre jössz?” kérdésére – a nő számára mai napig érthetetlen módon - a spontán „ Naná, hogy oda. Még szép! ” válasz csöppent ki a kicsi szájából. Sok, sok kicsi hazugság, sok, sok szög, amik egyszer kibújnak a zsákokból. A kapcsolatok nagy része az igazság pillanatával véget is ér vagy megkezdi lassú haláltusáját. Az agónia ideje alatt számos olyan ok keletkezik, ami komoly betegségek forrása lehet.

Hogyan okozhat egy férfi betegséget a nőnek?

Sehogy. A betegségeit még mindig mindenki, saját magának intézi el. De alakulhat úgy a helyzet, hogy a nő már nem csak nő, hanem lassan férfi is a kapcsolaton belül. Vannak férfi szerepek és női szerepek. Az emancipáció nem azt jelenti, hogy sorozatosan olyan dolgok megoldására kényszerül a nő - a mindennapos élethelyzetekből adódóan -, amelyekkel nem biztos, hogy neki kellene foglalkoznia. Amikor a kapcsolatból eltűnik a férfi energia, akkor annak valahol valakinél, valakiben manifesztálódnia kell. A nőiességi komplexusokból származó, elraktározott sérülések ciszták kialakulásához vezetnek. Az elférfiasodás, az érzelmi szenvedések, a finom érzések megkeményedése csomókat eredményez. Az önelégedetlenség és a megfelelési kényszerekhez köthető félelmek, daganatok kialakulását eredményezhetik. A nőnek nem kell keménynek lennie. Nem kell keménykedni a gyerekkel, nem kell egyezkedni a kőművessel, nem kell a szekrényt tologatni, nem kell megmutatni, hogy hova borítsák le a tűzifát és nem kell egyedül behordani. Ha van FÉRFI. Olyan férfi, aki nem csak ott van, hanem érti és teszi is a dolgát. Olyan esetekben, amikor van férfi, de nincs, akkor hajlamosító tényező lehet a betegség kialakulásának tekintetében, de az ok, a gondolat, a betegséget generáló gondolatsor a nő elméjében keletkezik. Ő hozza létre, mindegy milyen körülmények hatására, ő tartja fenn ezeket a gondolatokat és ő az egyetlen, aki meg tudja őket szüntetni. Belebetegszik abba a gondolatba, hogy férfiként is kell léteznie ahhoz, hogy a saját, a gyerekek, a család túlélése biztosítva legyen. Hogy a megszüntetésnek milyen formáját választja, az nagyban múlik az érzelmi intelligencián, az alap érzelmek mélységén és azon, hogy a kapcsolat haláltánca hányadik felvonásnál tart. Ebből a nézőpontból a férfi, ártó lényként jelenik meg.

Hogyan hozhat egy férfi gyógyulást a nőnek?

Sehogy. A gyógyulását is mindenki, saját magának intézi el. Két megoldás létezik egy nem, vagy rosszul működő dolog kezelésével kapcsolatban. Az első az, hogy beszerzünk egy újat a nem vagy rosszul működő dolog helyett. A második lehetőség az, hogy megjavítjuk. Van az a pont, ahol még meg lehet javítani és van az a pont, ahonnan már csak egy új jöhet szóba. Az új dologban sokat segít az, ha a nő a valódi önmagát teszi ki a kirakatba és nem a vágyaiban megfogalmazódó hamis, nem létező énjével tetszeleg. Vagyis adja önmagát és ne azt, aminek szeretné, hogy lássák. A kapcsolat megjavítására is van létező módszer. Úgy hívják, hogy őszinte kommunikáció. A kommunikáció sok mindenre jó – bár nem egy könnyű tevékenység -, de három dolgot, azt nagyon tud.

1. Betölti a vágyat. Azaz, ha el tudom mondani, hogy mit szeretnék, nekem mi a jó, hogy érezném magam jobban, mire van szükségem, miben szorulok segítségre esetleg, akkor talán az a másik tudomást szerez róla és ennek megfelelően fog cselekedni. Ha kitudom mondani, hogy mit akarok és nem arra várok, hogy a másik találja ki, akkor az nagyban képes meghosszabbítani egy jó, vagy lerövidíteni egy elhibázott kapcsolat időtartamát.

2. Eloszlatja a kételyt. Azaz, ha kétségeim vagy kérdéseim vannak, akkor azokat fel tudom tenni, meg tudom-merem kérdezni annak érdekében, hogy ne szaporodjanak el az elmémben a vélt gondolatok, amelyek aztán szétrombolnak minden jó érzést. Nem kell találgatni és ostoba elméleteket legyártani, hanem kérdezni kell és akkor ez is képes lesz meghosszabbítani egy jó, vagy lerövidíteni egy elhibázott kapcsolat időtartamát.

3. Végtelen szabadságot ad. Ami az első kettő eredménye. Ráadásul nem kell azon gondolkodni folyamatosan, hogy mikor és kinek és mit hazudtam.

Szóval, a férfiember maga a probléma és a megoldás is egyben, ahogy fordított esetben a nő szintén lehet a probléma és a megoldás is a férfi számára. Egy dolgot nem szabad elfelejteni. Mégpedig azt, hogy senkit sem okolhatunk a körülöttünk kialakult bármilyen minőségű helyzet miatt, mert azt vegyük tudomásul, hogy mi teremtettük a tudatos, szándékos cselekedeteink által. Tanuljuk már meg végre egyszer s mindenkorra és akkor képesek leszünk saját sorsunk irányítójává válni. Végezetül egy kérés.

Kedves Lányok, Hölgyek, Asszonyok! Egy kapcsolat kialakítása előtt legyenek szívesek önmagukat be- vagy visszaállítani a valódi állapotra és úgy rezegni az Univerzumban. Tessék megkeresni a gyári beállításokat, mert a szándékosan eltúlzott vagy alul hangolt paraméterek disszonáns működést eredményeznek. Rossz beállításokkal, azaz túlhúzott minőségekkel, avagy alulértékelt adottságokkal hamis értékek mentén fognak működni és rezegni, így azok az energiák, amelyek kisugárzódnak az információs mezőbe fals férfi párt fognak bevonzani, aminek aztán betegség lesz a vége. Nem kell a máz, csak a tiszta valóság. Ez persze a férfiakra is ugyan úgy vonatkozik. Bizony, bizony.

SJ - 2017

Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit.

                                                                                                                                               Karinthy Frigyes​