Weboldal címe
Weboldal alcíme
Konzultáció
Lorem ipsum

A személyes konzultáció fontos része a terápiának. Itt fog eldőlni, hogy kialakul-e a bizalom a terpeuta felé és lesz-e folytatás. Egy helyesen összeállított étrend sok mindent megold, de valójában azt az okot vagy okokat keressük, amik miatt szükséges az étrend és az életmód más mederbe terelése. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi az, ami miatt megromlott a közérzet, kibillent az egyensúly és a dolgok már nem működnek olyan jól, mint mikor még az "elemünkben" voltunk. Valami történt és azóta is történik folyamatosan. Ok nélkül, NEM kerülünk rossz állapotba és a test nem hazudik. Lehet, hogy mi saját magunknak igen, de a test nem hazudik. Mindent elárul a használójáról. Ennek okán a helyesen beállított étrend kulcsfontosságú az egészségünk megőrzésének szempontjából. Ezért az önmagáért felelősséget vállaló ember számára alapvető, elemi szükséglet a testalkatának megismerése és az ahhoz optimálisan illeszkedő étrend ismerete. Ez ilyen.


Fontos Tudnivalók

A jelentkezés menete a következőképpen történik:

1. Jelentkezés gombra kattintva egy időpontfoglalási felület fog bejelentkezni. Itt először regisztrálni kell, majd a regisztráció után lehet kiválasztani a kívánt konzultációs lehetőséget és a megfelelő időpontot.
2. A lezárt jelentkezésről automatikus értesítést küld a rendszer a szolgáltatónak és vár a jelentkezés rögzítésére.
3. A jelentkezéskor kiválasztott időpont rögzítésének feltétele a Konzultáció díjának előre megfizetése

4. A díj megfizetése banki átutalással valósítható meg. Az összeget a következő bankszámlára kell átutalni: Gránit Bank Zrt., Kedvezményezett: Soponyai János, Számlaszám: 12100011-10029015-00000000, Közlemény: Név, időpont.
5. A sikeres utalást követően kerül küldésre az időpont rögzítését tartalmazó válasz Email. Továbbá a válasz Email tartalmazza a Konzultáció hatékony lebonyolításához szükséges kérdőívek elérési lehetőségeit is. Ezek kitöltése kiemelten fontos.
6. A kérdőívek kitöltésére a konzultáció előtt legalább 48 órával kerüljön sor mivel a kiértékelése időt vesz igénybe.


1. Konzultáció 

- az alapvető ájurvédikus testalkat pontos meghatározása (korábban, önállóan kitöltöt kérdőív alapján)

- az alapvető (egyensúlyban lévő) testalkat és az aktuális (kibillent) állapot összehasonlítása, a különbségek okai

- az alapvető testalkathoz illeszkedő és azt támogató táplálkozási lehetőségek

- javaslatok a megromlott közérzet, illetve a kibillent állapot harmóniájának visszaállítására

Fontos tudni, hogy a kibillentség nem egy nap alatt jött létre, így helyreállítása sem egy nap alatt oldódik meg.

​​A konzultáció időtartama 55 perc.


2. Konzultáció + étrendtervezés

- Konzultáció

- Tápláltsági állapot ( BMI, testösszetétel, energiaszükséglet) és a táplálkozási szokások meghatározása     (korábban kitöltött kérdőív alapján).

- Az alapvető testalkathoz illeszkedő, az Ideális közérzetet megtartó és támogató étrend tervezése.

​A konzultáció időtartama 55 perc. A tápláltsági állapot és a táplálkozási szokások alapján, az alapvető testalkathoz illeszkedő 14 napos étrend tervezése 3 munkanapot vesz igénybe. Az elkészült étrend elektronikus formában  kerül átadásra.